Le Tripick, een coole en chique brasserie

De plek bij uitstek voor Tripick-bier

Vijf jaar na het creëren van het eerste bier, opent Tripick de deuren van haar brasserie-restaurant tegenover het majestueuze station van Guillemins. Kom genieten van de lokale gerechten van onze chef, of het nu op het zonnige terras is of in het chique, maar toch ontspannen interieur.

Een gedacht om de geest van Luik tot leven te brengen

De brasserie heeft de ambitie om lokale producten en nabijheid tot producenten en klanten te bevorderen. Op het menu: lokale producten, 100% Luikse know-how en zijn 6 Tripickbiersoorten van het vat om alle gerechten tot in de perfectie te begeleiden.

Menu

Het menu met lokale smaken

Tijd voor een gastronomische koffiepauze, een aperitief met vrienden of een goede maaltijd, laat je vervoeren door de verse lokale producten verzonnen door onze chef.

Onze Tripick-bieren

Tripick-bier is toegevoegd aan het landschap van Belgische bieren dankzij een avond met vrienden. Of het nu fruitig, blond of triple is, dit 100% Luikse bier zal niemand onverschillig laten!

Ontek het Tripick-aanbod

Kom ons team versterken

Ben je op zoek naar een job in de horecasector? Ben jij Luiks van geest? Wil jij deel uitmaken van een jong en dynamisch team? Stuur ons je sollicitatie!

Verstuur je sollicitatie